Jump to content

e

Аз Wiktionary

e U+0065, e
LATIN SMALL LETTER E
d
[U+0064]
Basic Latin f
[U+0066]

e U+0065, e
LATIN SMALL LETTER E
d
[U+0064]
Basic Latin f
[U+0066]

Aнглисӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Африқоӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Албанӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Ҷонишин

e

Артикл

e

Аруминӣ
[вироиш]

Пасоянд

e

Озарбойҷонӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Бретонӣ[вироиш]

Ҷонишин

e

Пешоянди

e

Каталонӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Исм

e

Корсиканӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Артикл

e

Далмотӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Пасоянд

e

Нидерландӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Эсперанто[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Фарерӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Фризии ғарбӣ
[вироиш]

Пасоянд

e

Галисиягӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Пасоянд

e

Ҳавайӣ[вироиш]

Пайвандак

e

Пешоянди

e

Маҷорӣ[вироиш]

Ҷонишин

e

Муайянкунандаи

e

Нидо

e

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Идо[вироиш]

Пасоянд

e

Байни забонӣ
[вироиш]

Пасоянд

e

Итолиявӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Пасоянд

e

Лотинӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Пешоянди

e

Латышӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Малайӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Навахо [вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Наполӣ[вироиш]

Пасоянд

e

Пешоянди

e

Норвегӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Новиалӣ[вироиш]

Пасоянд

e

Окситанӣ[вироиш]

Пасоянд

e

Сола фаронса[вироиш]

Пасоянд

e

Португалӣ[вироиш]

Пасоянд

e

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Руминӣ[вироиш]

Нидо

e

Пасоянд

e

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Самоаӣ[вироиш]

Пайвандак

e

Голики Шотландӣ[вироиш]

Ҷонишин

e

Сербу хорватӣ
[вироиш]

Нидо

e

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Испанӣ[вироиш]

Пасоянд

e

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Шведӣӣ[вироиш]

Исм

e

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Таитиӣ[вироиш]

Пайвандак

e

Тонганӣ[вироиш]

Пешоянди

e

Туркменӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Туркӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Тувалу[вироиш]

Пайвандак

e

Ветнамӣ[вироиш]

Исм

e

Волапyк[вироиш]

Пасоянд

e

Уэлсӣ[вироиш]

Ҳарф

e

Нигаред[вироиш]

Ҷонишин

e

Чжуанӣ[вироиш]

Нидо

e

Пайвандак

e