слово

Аз Wiktionary

Булғорӣ[вироиш]

Исм[вироиш]

слово ҷинси миёна

  1. калима

Синоним[вироиш]

Русӣ[вироиш]


Исм[вироиш]

слово ҷинси миёна

  1. калима