диета

Аз Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Исм

диета

Талаффус[вироиш]

  • Дефис: ди‧е‧та

Исм

диета

Талаффус[вироиш]

  • Дефис: ди‧е‧та

Исм

диета

Талаффус[вироиш]

  • Дефис: ди‧е‧та